Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Κλιμακώνουμε τον αγώνα! Όλοι/ες στο συλλαλητήριο στο Αγ. Βενιζέλου, στις 12, Πέμπτη 21/4

Άλλο ένα μήνυμα έδωσαν σήμερα οι αναπληρωτές, άνεργοι και μόνιμοι εκπαιδευτικοί στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ότι η τροπολογία δε θα περάσει! 

Με σύνθημα τους μαζικούς διορισμούς στην εκπαίδευση, πραγματοποιήθηκε αποκλεισμός στα γραφεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης από το συντονιστικό αγώνα αναπληρωτών-αδιορίστων μαζί με διδασκαλικούς συλλόγους και ΕΛΜΕ. 

Δεν παζαρεύουμε τα δικαιώματα μας! Απέναντι στον αλληλοσπαραγμό που θέλουν να μας επιβάλουν, απαντάμε με συλλογικό ανυποχώρητο αγώνα μέχρι το τέλος.

Παλεύουμε για:
●        Μόνιμους, μαζικούς διορισμούς στην εκπαίδευση τώρα, με βάση την προϋπηρεσία και την ημερομηνία λήψης πτυχίου, σύμφωνα με τις μορφωτικές ανάγκες και την κάλυψη των πραγματικών αναγκών της εκπαίδευσης κι όχι ό,τι περισσεύει από τον μνημονιακό Προκρούστη.
●        Κατάργηση του ν.3848/10 και του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, που απαξιώνει τις σπουδές και τα εργασιακά δικαιώματα των πτυχίων
●        Όχι στα «προσοντολόγια», το “πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας” και σε οτιδήποτε επιδιώκει την αφαίρεση εργασιακών δικαιωμάτων από το πτυχίο.

   Όλοι/ες στο συλλαλητήριο στο Αγ. Βενιζέλου, στις 12, Πέμπτη 21/4!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου