Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Γενική Συνέλευση Συλλόγου Αδιορίστων Θεσσαλονίκης

Είσαι απόφοιτος/η παιδαγωγικού ή άλλης καθηγητικής σχολής; Είσαι άνεργος ή δουλεύεις μαύρα ιδιαίτερα με χαρτζιλίκι; Ή μήπως σε κάποιο φροντιστήριο ή ιδιωτικό σχολείο με τρεις κι εξήντα; Έχεις μήπως ξεχάσει ότι είσαι εκπαιδευτικός και ότι η θέση σου είναι στο δημόσιο σχολείο; Εμείς όχι και το φωνάζουμε δυνατά! Μόνιμοι και μαζικοί διορισμοί εκπαιδευτικών τώρα! Έλα στο σύλλογο αδιορίστων!

Στην πρώτη συνέλευση της χρονιάς, συζητάμε για τις αλλαγές στο δημόσιο σχολείο που έχουν άμεσο αντίκτυπο στην εκπαιδευτική διαδικασία και συνακόλουθα στις προσλήψεις εκπαιδευτικών, για τη χρονιά που ξεκινά με κενά, παρά τις δηλώσεις του Φίλη για κανένα κενό στην αρχή της χρονιάς και με αναπληρωτές να περιμένουν ακόμα την πρόσληψη τους και με το σύνολο των αδιόριστων εκπαιδευτικών να βρίσκεται ξανά στην εργασιακή περιπλάνηση και στην ανασφάλεια.

Συζητάμε ακόμα για το φροντιστήριο/ σχολείο/ιδιαίτερο/καφετέρια που μπορεί να αναγκαζόμαστε να δουλεύουμε και για το πως μπορούμε να οργανώσουμε συλλογικά τη δράση μας στους χώρους δουλειάς.

Τα συλλογικά προβλήματα απαιτούν συλλογική δράση! Το αίτημα για μόνιμους διορισμούς είναι το αίτημα για τη μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους και για ένα σχολείο δημόσιο και δωρεάν για όλα τα παιδιά.

Όλοι/ες στην συνέλευση του συλλόγου, Κυριακή 18:00 στην ΕΔΟΘ (Προξένου Κορομηλά 51)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου